Fritidsinteresser

Musik har altid været min store lidenskab. Jeg har spillet og sunget siden jeg var helt lille. Jeg har bl.a. gået til blokfløjte, guitar, klaver, saxofon, solosang og kor i de fleste år af mit liv. Sidst jeg sang i kor var det i Nevertheless-koret i Århus, der dirigeres af Lise Lotte Brix. 

Jeg har de sidste 15 år elsket det amerikanske kvindeband Indigo Girls. Især de tidligere albums er virkelig gode. Jeg har også altid været vild med Reggae (og ikke kun Bob Marleys Legend), og jeg er også glad for Tina Dickows album Notes. Og så har jeg jo en svaghed for spansk musik, både pop, rock og flamenco.

Jeg elsker også at læse, men på det seneste har der dog ikke været megen tid til denne hobby.
Siden 2004 har jeg dog læst følgende bøger:

Og jeg har længe været i gang med både Miguel Cervantes’ Don Quijote og If on a Winter's Night a Traveler af Italo Calvino... Jeg er desværre gået død i begge bøger, så nu må vi se om jeg nogensinde bliver færdig.

Derudover kan jeg fortælle at jeg har været medlem af Rød Ungdom, Århus i en længere årrække, men nu da jeg er blevet for gammel til at være medlem af sådan en ungdomsafdeling, har jeg meldt mig ind i Enhedslisten i stedet. Udover engang i mellem at optræde (synge) til Rød 1. maj (Botanisk Have i Århus og Tangkrogen Århus) er jeg dog ikke politisk aktiv længere. At hidse mig op, brokke mig og evigt diskutere diverse politiske emner er dog stadig lige mig :-)

Opdateret i juni 2005